Blog

Heb je ook de laatste tijd last van droge of gebarsten lippen?

En trek of bijt je dan je velletjes van je lippen? Well, you’re not the only one! Door de overgang van warm naar koud weer krijgen we hier allemaal last van.. De CV-ketel helpt ook niet echt mee, hierdoor ontstaat droge lucht in je huis.

 

Wat je niet moet doen:

  • Je lippen vochtig maken, dit helpt echt averechts.
  • Je velletjes eraf bijten, hier krijg je namelijk juist wondjes van…

Wat moet je wel doen:

  • Veel thee of water drinken! Vreemd genoeg drinken we veel water in de warme maanden, maar tijdens het kouder worden verdwijnt onze lust naar water, terwijl dit juist heel belangrijk is. Droge lippen en alle voorkomende uitdroging van de huid duidt letterlijk op uitdroging.
  • Wist je dat bepaalde vitaminen kunnen helpen, zoals B2 deze is goed voor haar, nagels en huid. Vitaminen B2 zit vooral in melk en melkproducten, maar ook in vlees, fruit en groente. Dus kom maar door met de broccoli!
  • Scrubben!
  • Lippen insmeren met zachte balsem (vooral voor het slapen).

Wie van suiker en lekkere geuren houdt, houdt ook van Sara Happ! Sara Happ lipscrub verwijdert niet alleen de droge en schilferige velletjes maar maakt de lippen meteen fluweelzacht. Ze zijn direct gehydrateerd en de scrub laat een vleugje zoetheid achter. Denk maar aan de smaken vanilla bean, crème brûlée of pink grapefruit. Loopt het water al door je mond?

Al haar scrubs zijn gemaakt van suiker en daardoor dus “organic” en niet getest op dieren.
Celebrities als Reese Witherspoon, Katie Holmes, Jessica Alba en Kate Hudson (om er een paar te noemen) behoren tot de klanten van Sara Happ.

Voor de perfecte verzorging: Scrub zachtjes je lippen, veeg het af met een tissue en smeer daarna je lippen in met een balsem of met 1 van de lip glosjes van Sara Happ.