FAQ

Hoe neem ik contact op met Real Skin Care Klantenservice?

Als u vragen heeft over uw bestelling op onze website, neem dan contact op met onze klantenservice op het volgende e-mail: info@real-skin-care.com #customerservice

Voor schoonheid vragen of advies, onze experts zijn hier om u te adviseren via e-mailadres: info@real-skin-care.com #beauty

Is de Real-Skin-Care site veilig?

Ja. Alle betalingen met iDeal op de site gaan door het betaalplatform Mollie. U kunt online betalingen maken in een veilige en volledig veilige omgeving met een 3D Secure anti-fraude systeem. Real-Skin-Care is niet bekend met uw bankgegevens.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij Real-Skin-Care?

U kunt betalingen op onze site met behulp van een bankpas via iDeal beveiligde transactie-server. Daarnaast kunt u ook betalen via PayPal of een overschrijving maken.

Waar kan ik mijn orders ontvangen? En wat zijn de verzendkosten?

Real-Skin-Care biedt wereldwijde levering.
De kosten zijn in Nederland €4,95
De kosten zijn in Europa €24,95

Hoe kan ik ruilen of retourneren?

U kunt een product ruilen tot 15 dagen na het plaatsen van een bestelling. Alle kosten voor retourzendingen verzonden vanaf het vasteland van Nederland of buiten het vasteland van Nederland is voor rekening van de klant.

RETOURBELEID

Indien de klant vraagt ​​om een ​​retour, moet het product in gloednieuwe staat, ongeopend en in de originele verpakking zijn. Voordat u het retour stuurt, moet de klant het ordernummer en retour product aanvraag doormailen naar info@real-skin-care.com #retour

Het afleveradres:

Real-Skin-Care Logistics
Graaf Wichmanlaan 10F
1405 HA Bussum Nederland

Wij adviseren de klant gebruik te maken van een bezorgdienst die een tracking nummer biedt. Als het retour verzoek wordt afgewezen door Real-Skin-Care, dan zal het worden teruggestuurd aan de klant, ze zullen geen terugbetaling of een uitwisseling ontvangen. Indien een product wordt geretourneerd met een retour verzoek gevoegd, dan zal Real-Skin-Care automatisch de klant terug betalen of een tegoedbon geven.

Real Skin Care tegoedbonnen kunnen worden besteed aan elke beschikbare product op onze e-store en zijn geldig voor een jaar. Tegoedbonnen kunnen niet worden ingewisseld in combinatie met andere aanbiedingen en zijn slechts één keer geldig.

Hoe kan ik toegang krijgen tot mijn account als ik mijn wachtwoord vergeten?

Ga naar de login pagina en klik op “Wachtwoord vergeten”. U zal direct een e-mail worden gestuurd naar u te herinneren aan uw inloggegevens.

Hoe kan ik abonneren op de nieuwsbrief?

Vul uw e-mailadres in onze mailinglijst op de bodem van de Real-Skin-Care homepage.
Wij houden u regelmatig op de hoogte van onze laatste nieuws en speciale aanbiedingen via e-mail.