Bezorging en retourneren

BESTELLEN

Een online bestelling wordt verwerkt zodra de betaling van Real-Skin-Care is aanvaard. Real-Skin-Care behoudt zich het recht voor om bestellingen van klanten die betrokken zijn bij een eerdere problemen met de betaling te weigeren. Real-Skin-Care behoudt zich ook het recht om alle noodzakelijke informatie van de klant te vragen, zoals een identiteitsbewijs of een bewijs van adres. Indien de klant niet binnen 5 dagen reageert, zal de bestelling automatisch worden geannuleerd. Real-Skin-Care is alleen betrokken bij het uitvoeren van orders ontvangen als de voorraden toestaan.

LEVERING naar het vasteland NEDERLAND

Iedere bestelling vóór 15:00 op een weekdag wordt verzonden op dezelfde dag. Alle bestellingen geplaatst op een weekend zal worden verzonden op de volgende maandag en alle orders die op een feestdag worden verzonden op de volgende werkdag.
Verzending wordt verzorgd door PostNL. Real-Skin-Care kan niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vertragingen bij de oplevering worden gesteld. Ook verpakken en verzenden wij onze pakketten met de grootste zorg, dus kunnen we niet aansprakelijk gesteld worden voor zoekgeraakte of beschadigde pakketten door toedoen van de PostNL. Omdat we met PostNL versturen, is het altijd mogelijk om je pakket met Track&Trace te volgen.
Verzendkosten vasteland Nederland €4,95

INTERNATIONALE LEVERING

Internationale levering wordt beheerd door Post NL gelang van de bestemming. En zal 2 tot 5 werkdagen in beslag nemen. Kosten: €15 binnen Europa en €25 voor de rest van de wereld.
Iedere bestelling vóór 15:00 op een weekdag wordt verzonden op dezelfde dag. Alle bestellingen geplaatst op een weekend zal worden uitgezonden op maandag en alle orders die op een feestdag worden verzonden op de volgende werkdag.

RETOUREN & RUILEN

U kunt een product omruilen tot 15 dagen te vragen na het plaatsen van een bestelling. Alle kosten voor retourzendingen verzonden vanaf het vasteland van Nederland of buiten het vasteland van Nederland is voor rekening van de klant.

RETOURBELEID

Als de klant vraagt ​​om een ​​retour, moet het product in gloednieuwe staat, ongeopend en in de originele verpakking zijn. Voordat u het retour stuurt, mail naar info@real-skin-care.com schrijf duidelijk je ordernummer, welk product retour komt en voor welk product het geruild wilt worden.

Wij adviseren de klant gebruik te maken van een bezorgdienst die een tracking nummer biedt. Als het rendement verzoek wordt afgewezen door Real-Skin-Care, dan zal het worden teruggestuurd aan de klant, ze zullen geen terugbetaling of een uitwisseling ontvangen. Indien een product wordt geretourneerd met een rendement verzoek gevoegd, dan zal Real-Skin-Care automatisch de klant terug betalen of een tegoedbon geven.

Real-Skin-Care tegoedbonnen kunnen worden besteed aan elke beschikbare product op onze e-store en zijn geldig voor een jaar. Tegoedbonnen kunnen niet worden ingewisseld in combinatie met andere aanbiedingen en zijn slechts één keer geldig.